راهنمای قهوه اسپرسو و مقایسه با برند های معروف
راهنمای خرید قهوه اسپرسو: خرید قهوهی خوب یکی از دغدغههای اصلی باریستاها و دوستداران قهوه و صاحبان کافیشاپها می باشد، خرید قهوه مستلزم شناخت ویژگیهای قهوه خوب بوده که در مطلب زیر بیان شده است. با خانه قهوه همراه باشید…
دانهی قهوهی اسپرسو در واقع دانههای قهوهای هستند که برای نوشیدنی اسپرسو و به صورت تیرهتر رست یا برشته شدهاند.
رست تیرهی قهوه یا دارک رست تا حدودی باعث طعم تلخ قهوه میشه که بسیاری از طرفداران اسپرسو عاشق طعم تلخ اون هستند.
راهنمای خرید قهوه اسپرسو
ابتدا باید درباره ی پروفایل طعمی قهوهی موردنظرتون کمی تامل کنید. برای مثال اگه عطر و طعم ملایمتری دوست دارید بهتره از قهوههای با رست سبکتر انتخاب کنید.
و اگه تلخی رو بیشتر ترجیح میدید از قهوهی تیرهتر استفاده کنید. یا حتی میتونید از قهوه برشته شدهی تیره مخلوط یا (belend) استفاده کنید.
در ادامه به مواردی اشاره میشه که شما رو در انتخاب دان قهوهی مناسب اسپرسو کمک میکنه.
- رنگ دانه قهوه باید کاملا متمایز باشد، اما نباید خیلی تیره باشد.
- تاریخ برشته شدن روی کیسه را بررسی کنید نباید ازاین تاریخ بیش از 90 روز گذشته باشد.
- از خرید قهوه اسپرسو در ظروف و کیسه های بدون درپوشش خودداری کنید. هوا کیفیت دانهی قهوه را تحت تاثیر قرار میدهد.
برندهای معروف قهوه برای اسپرسو
قهوهی سوپرکریما لاوازا مناسب برای اسپرسو
در سال 1895 میلادی، اشتیاق لوئیجی لاوازا به قهوه باعث شد تا به دنبال قهوههایی با منشاء مختلف برای تهیهی مخلوط های (blend) منحصر به فرد باشد
چهار نسل بعد، شرکت وی خود را به عنوان سفیر جهانی قهوه ایتالیا معرفی کرد.
قهوه اسپرسو سوپرکریما لاوازا ترکیبی از دانههای عربیکا و روبوستا به نسبت 80/20 و از نوع مدیوم رست است. هر دو نوع دانههای عربیکا و روبوستا از واریتهی امریکای مرکزی و اندونزی هستند.
سوپرکریما لاوازا عطر و طعم شدید اسپرسو را همراه با یک کرم مخملی و بدون طعم تلخ نوید می دهد. طعم یادهای این قهوه شامل میوه ای شیرین، دودی و فندق است. این قهوه برای اسپرسو و دریپ کافی (قهوه تهیه شده به روش قطرهای) مناسب است.
قهوهی ارگانیک Death Wish
این قهوه به عنوان قوی ترین قهوه دنیا کافئین بالایی دارد. اگر میخواهید صبحتان را با انرژی شروع کنید این قهوه را حتما امتحان کنید.
طعم یادهای شکلاتی گیلاسی و دودی از این قهوهی دارک رست انتظار میرود.
قهوه Death Wish ترکیبی از دانههای عربیکا و روبوستا با کافئین بالاست. برای خرید قهوه اسپرسو Death Wish می توانید به قهوه فروشی های سطح تهران مراجعه نمایید.
قهوه اسپرسو Kicking Horse® Cliff Hanger
این قهوه زمانی بوجود آمد که دو کارآفرین کانادایی با عشق به قهوه شروع به برشتهکاری دانه های قهوه در گاراژ خود کردند. بیست سال بعد، این شرکت متعهد به تهیه قهوهی 100٪ ارگانیک و تجارت عادلانه قهوه شد.
قهوه بلند (blend) Cliff Hanger در آسیاب های ریز تا درشت در بازار موجود است. و برای قهوههای تهیه شده به روش فرنچ پرس، پوراور و اسپرسو مناسب است.
منشا دانههای قهوه این شرکت اندونزی ، آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی و آفریقاست. برشته کاری دانه ها در سطح متوسط یا مدیوم رست انجام شده و دارای طعم یادهای شکر قهوه ای، شکلات شیری و توت سیاه است.
قهوهی تیره رست برند Koffee Kult
دانههای این قهوه به صورت کاملا ارگانیک بوده و از کشورهای گواتمالا ، کلمبیا و سوماترا تهیه شده است. از دیگر ویژگیهای این قهوه اسیدیته کم و طعم ملایم آن است.
راهنمای خرید قهوه اسپرسو را در ادامه بخوانید
این قهوه رو به افرادی که از بادی بالا و نت های دارچین لذت میبرند پیشنهاد میکنم. قهوهی کافی کالت رو میتونید در سایزهای مختلف اسیاب کنید. کافی کالت برای تهیه قهوه به روشهای اسپرسو، قطرهای، فرنچ پرس و پوراور مناسبه.
قهوه اسپرسو ایتالیایی کلاسیک Café Don Pablo
شرکت قهوهی تخصصی “کافه دان پابلو” توسط دارون و الیانا بورک تأسیس شده است. دانه های قهوهی مصرفی از درختان قهوه عربیکا که به صورت اختصاصی در آمریکای جنوبی کاشت و نگهداری میشوند برداشت میشود. قهوه ها در بچ ها یا بسته های کوچک برشته میشوند تا از کیفیت و طراوت دانه ها اطمینان حاصل شود.
قهوهی اسپرسوی این برند ترکیبی از دانه های Supremo و Sumatra Mandheling کلمبیاست. در نتیجه طعم پیچیده ای از خاک و شکلات تیره در محصول نهایی احساس میشود.
قهوه Peaberry استون استریت تانزانیا
این دانه های عربیکا از کوه کلیمانجارو گرفته می شوند و قهوه ای شبیه به قهوه کنیا با اسیدیته کمتر هستند. Peaberry به نوع خاصی از دانه های قهوه اشاره دارد که تنها 10٪ کل دانه های موجود را تشکیل می دهد. اینها دانه هایی کوچک، گرد و بسیار معطر هستند. دانه های قهوه در بروکلین ایالات متحده برشته میشوند.
قهوه تیره رست jo مناسب برای اسپرسو
اگر عاشق قهوههای دارک رست هستید JO Espresso ترکیبی متعادل با کریمای قوی و نوت های شکلاتی را به شما ارئه خواهد داد. هیچ نوع طعم و ماده نگهدارنده ای در این قهوه وجود نداره و قیمت نسبتا مناسبی دارد.
قهوه Peet’s رست شده برای اسپرسو
آلفرد پیت در سال 1966 برشته کاری قهوه خود را با استانداردهای دقیق شروع کرد. این شرکت همیشه بر تازگی قهوهها نظارت دارد تا جایی که قهوههای با تاریخ بیشتر از 90 روز را از سطح فروشگاه ها جمعآوری میکند.
اسپرسو فورته از ترکیب قهوههای هند و اقیانوسیه و آمریكا تشکیل شده و ترکیبی از عطر و طعم و بادی قوی و فوق العاده است. اگرچه این قهوه برای اسپرسو بسیار مناسب تر است اما تهیه قهوه به روش فرنچ پرس هم به همان اندازه خوشمزه خواهد بود.
جمع بندی
خرید قهوه اسپرسو نیازمند داشتن آگاهی از هر کدام از برندها میباشد و همچنین دستگاهی که با آن قهوه اسپرسو تهیه می کنید و علم و دانش تهیه قهوه نیز در تهیه قهوه اسپرسو با کیفیت اهمیت پیدا می کند پس بهتر است قبل از هر کاری قهوه ساز خود را خوب بشناسید و از دستگاه آسیاب قهوه مناسب آن استفاده کنید. برای نتیجهی بهتر کسب دانش و مطالعه را هرگز فراموش نکنید.
منبع theprincela