نوشیدنی ها

طرز تهیه موکا + میلک شیک موکا

اگه در حال حاضر خیلی هوس موکا کردید و می خواید آماده شید و به کافی شاپ برید دست نگه دارید می تونید تو خونه به راحتی یه موکای خوشمزه درست کنید و ازش لذت ببرید.

موکا چیست ؟

موکا به هر ترکیبی از قهوه های با طعم شکلاتی اطلاق می شود ، حتی به سادگی شکلات داغ با وعده های اسپرسو که با هم ترکیب شده اند.

موکا در اصل یک نوع لاته با طعم شکلات است ، به همین دلیل است که بر پایه اسپرسو و شیر داغ نیز ساخته شده است. تفاوت این است که موکا حاوی طعم شکلاتی و شیرین کننده است.

به طور معمول ، طعم شکلات با افزودن پودر کاکائو و شکر به عنوان شیرین کننده به دست می آید، اما انواع مختلفی از موکا وجود دارد که به جای آن از سیروپ شکلات استفاده می کنند. برخی ممکن است شامل شیر یا شکلات تلخ باشد.

مانند کاپوچینو یا لاته ، موکا بیشتر با کف شیر معروف روی آن سرو می شود ، اما گاهی به جای شکلات داغ ، خامه فرم گرفته نیز به آن اضافه می شود. موکا معمولاً با پودر کاکائو ، دارچین تزئین می شود.

همانطور که گفته شد، جای تعجب نیست که موکاها ، نوشیدنی هایی بسیار شخصی سازی شده هستند. چندین گزینه موکا عبارتند از:

  • موکای سفید – این نوع موکا از شکلات سفید به جای شیر یا شکلات تلخ استفاده می کند. همچنین می‌توانید انواع مختلفی از موکا را پیدا کنید که حاوی هر دو سیروپ (شکلات سفید و تیره یا شیری) به نام‌های موکای سیاه و سفید، موکای قهوه‌ای مایل به زرد، موکای گورخری، موکای مرمری یا موکای تاکسیدو هستند.
  • موکاچینو – این تنوع شامل یک شات اسپرسو مخلوط با شیر شکلات یا ترکیبی از پودر کاکائو و شیر کف زده شده است. مانند موکا ، موکاچینو ممکن است حاوی سیروپ شکلات ، خامه فرم گرفته و مواد اضافی از جمله چیپس شکلات، جوز هندی یا دارچین باشد.
  • موکا با قهوه به جای اسپرسو – حاوی قهوه ، شیر ، کف شیر و شکلات است. این ترکیب ساده قهوه و شکلات داغ است که قبلا به آن اشاره کردیم.
همچنین بخوانید ...  آفوگاتو چیست : طرز تهیه نوشیدنی آفوگاتو ایتالیایی

در حال حاضر ، ممکن است تعجب کنید که موکا چقدر کافئین دارد. خوب ، از آنجایی که این یک نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو است، محتوای کافئین آن به میزان نوشیدنی اسپرسو بستگی دارد.

تقریبا یک فنجان اسپرسو 1 اونسی حاوی تقریباً 47-64 میلی گرم کافئین است. یک وعده اسپرسو 1 تا 1.5 اونس است ، به این معنی که یک فنجان موکا می تواند حاوی 58 تا 185 میلی گرم کافئین باشد.

نوشیدنی موکا و طرز تهیه و روش آماده سازی میلک شیک موکا

چه چیزهایی برای تهیه ی موکا نیاز دارید؟

  • یک شات اسپرسو یا قهوه ی دمی
  • 15 گرم پودر شکلات
  • 15 گرم پودر کاکائو
  • 100 میلی لیتر شیر
  • خامه قنادی

چطور کافه موکا درست کنم؟

اول باید سیروپ شکلات (شربت شکلات) تهیه کنید برای این کار پودر شکلات و کاکائو رو داخل فنجان می ریزیم و کمی آب جوش بهش اضافه می‌کنیم و انقدر هم می زنیم تا پودر در آب حل بشه.

بعد قهوه اسپرسو رو اضافه می‌کنیم و روش شیری که فوم گیری شده می ریزیم. (برای تهیه فوم شیر، شیر رو داخل ظرفی بجوشونید و سپس با همزن انقد هم بزنید تا روی شیر کف بوجود بیاد)

در نهایت برای تزیین خامه قنادی زده شده روی فنجان می ریزیم.

موکا پسته ای

چرا نوشیدنی موکا در هر کافه ای متفاوته؟

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که در کافه های مختلف موکا سفارش دادید و هر بار با طعم جدیدی مواجه شدید. انگار هر کافه یه رسپی و دستوالعمل متفاوت برای این نوشیدنی داره.

تهیه ی موکا بسیار سلیقه ایه و بعضی کافه ها به جای اسپرسو از قهوه ی دمی برای تهیه ی موکا استفاده می کنند. دلیلشونم اینه که طعم اسپرسو اونقد شدیده که باعث می شه طعم شکلات از بین بره.

شما تو خونه می تونید برای راحتی کار بجای اسپرسو و قهوه ی دمی از قهوه ی فوری استفاده کنید.

همچنین بخوانید ...  فلت وایت اسپرسو و روش آماده سازی آن

می شه بجای یک شات اسپرسو از دو شات اسپرسو استفاده کرد. و البته استفاده از سیروپ های مختلف با طعم های متفاوت در نتیجه نهایی بسیار تاثیر گذاره.

موکا خامه ای

دستورالعمل تهیه ی میلک شیک موکا برای پذیرایی عصرانه

برای تهیه میلک شیک موکا نیاز داریم به :

  • 4 اسکوپ بستنی شکلاتی
  • 2 قاشق چای خوری پودر قهوه ی فوری
  • آب

پودر قهوه رو با آب (حدود دو سوم لیوان) مخلوط کنید و بذارید سرد بشه.

بسته به اندازه ی ظرفتون 2 تا 4 اسکوپ بستنی داخل ظرف بذارید و روش قهوه ی سرد شده بریزید. می تونید به جای بستنی شکلاتی از بستنی وانیلی و یا ترکیبی از هر دو استفاده کنید.

همونطور که دیدید تهیه این دسر کار خیلی ساده و بی دردسریه.

طرز تهیه موکا مشهدی

موکا مشهدی از قهوه ، خامه و نسکوئک تهیه میشه ، پس موکا مشهدی هم ، همانند موکایی است که در بالا نحوه‌ی تهیه اش رو توضیح دادیم ، با این تفاوت که روش کمی پودر قهوه هم میریزیم و سبک تزئینش یکم متفاوته ، اما اصول اصلیش یکی است. از نظر شکل ظاهری موکای مشهدی خامه ی بیشتری داره و قابل تشخیصه. پس اگه می هواین موکا مشهدی درست کنید طبق الگوی بالا پیش برید ولی خامه ی بیشتری استفاده کنید.

اگه ترکیب بستنی و قهوه رو دوست دارید می تونید طرز تهیه نوشیدنی آفوگاتو رو مطالعه کنید ، اگه نوشیدنی دیگه هم مد نظرتونه و می خواین یاد بگیرید حتما با ما در میون بزارید تا آموزششو براتون تهیه کنیم.

منبع:

is.gd tinyurl

پودر قهوه موکا , آیس موکا چیست , طرز تهیه موکا چهار لایه , طرز خوردن کافه موکا , قهوه موکا گانودرما برای لاغری , خواص قهوه موکا , طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *