خانه قهوه

نوشیدنی آفوگاتو به همراه روش های آماده سازی آن

اسکوپ بستنی

تابستونه و هوا بسیار گرم. این روزها بیشترین سفارش کافی شاپ ها به فراپاچینو اختصاص داره. فراپاچینو حجم بالایی داره و نسبتا کالری زیادی هم داره و موقع نوشیدنش ممکنه مغزتون یخ بزنه. پس بهتره به جای فراپاچینو یک بار هم که شده آفوگاتو رو امتحان کنید.

دو روش برای تهیه آفوگاتو وجود داره که ما اینجا هر دو روش رو برای شما توضیح می دیم.

روش سنتی کاپ اسپرسو برای تهیه آفوگاتو

  • روش سنتی کاپ اسپرسو
  • روش دسر ایتالیایی

این روش بسیار سریع و آسونه. دو شات اسپرسو رو مستقیما داخل فنجون بریزید. 40 تا 50 گرم نوشیدنی

اسکوپ بستنی

با استفاده از اسکوپ ژلاتو یا بستنی معمولی رو به فنجون اضافه کنید. این کار رو به آرومی انجام بدید تا از پاشیدن نوشیدنی به اطراف فنجون جلوگیری کنید. در اینجا ما از ژلاتو وانیلی استفاده کردیم.

حالا دو گزینه دارید می تونید نوشیدنی تونو هم بزنید و یا بدون هم زدن میل کنید. بعضی افراد ترجیح میدن بدون هم زدن و ترکیب مواد نوشیدنی رو میل کنند در این حالت ابتدا یه اسپرسو نسبتا گرم و در پایان یه بستنی توپی خنک خواهید داشت. در صورتی که مایل به ترکیب مواد هستید یه نوشیدنی نسبتا خنک با طعم اسپرسو و بستی خواهید داشت.

روش دسر ایتالیایی برای تهیه آفوگاتو

در این روش یه اسکوپ بستی رو داخل یه فنجون کاپوچینو قرار میدن و اسپرسو مستقیما روی بستنی دم می شه. در صورت تمایل می تونید انواع طعم دهنده، پودر شکلات و یا پودر قند به مواد اضافه کنید. دسر آفوگاتو با قاشق سرو می شه.

خوب میتونید با یه اسکوپ بستنی یا ژلاتو و یه فنجون سرد شروع کنید.

آفوگاتو بستنی

یک یا دو شات اسپرسو مستقیما روی بستنی یا ژلاتو بریزید.

آماده سازی آفوگاتو

اینبار به جای یه نوشیدنی یخ زده از نوشیدنی آفوگاتو که نسبتا خنک هست لذت ببرید.

تفاوت بستنی معمولی با ژلاتو

در ترکیبات هر دو خامه، شیر و شکر وجود داره. اما نسبت شیر به خامه در ژلاتو بیشتر از بستنی معمولیه. در بستنی معمولی تخم مرغ استفاده میشه اما در ژلاتو استفاده نمیشه.

ژلاتو بافت خامه ای و نرمی داره و بیشتر از بستنی معمولی کش میاد

بستنی ژلاتو مقدار چربی کم تری نسبت به بستنی معمولی داره

مزایای قهوه سرد

همان طور که می دانید دم کردن قهوه در دمای بالا ممکن است طعم قهوه را تغییر دهد اگر قهوه داغ را سرد هم بکنید طعم آن بر نخواهد گشت به همین دلیل توصیه می کنیم قهوه هایی که داغ دم آوری می شود را در دمای مناسب سرو نمایید و اجازه ندهید بیش از حد سرد شود.
اسپرسو یخی هم طعم خوشایندی نخواهد داشت زیرا تغییرات شیمیایی در آن رخ می دهد و طعم واقعی قهوه را از بین خواهد برد. اما قهوه های سرد که به صورت سرد دم اوری می شود طعم خود را از دست نمی دهند و طعم طبیعی قهوه را ارائه خواهند داد.

همچنین قهوه ی سرد ، از بروز دیابت نوع ۲ پیشگیری کرده و به جلوگیری از بیماری پارکینسون کمک می‌ کند. خطر ابتلا به سرطان کبد ، کولون و اندومتری را کاهش می‌ دهد.به جلوگیری از بیماری‌ های کبدی کمک می‌ کند.برای قلب بسیار مفید است.خطر سکته مغزی را کاهش می‌ دهد.از پیشرفت سرطان جلوگیری می‌ کند.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *