دم آوری قهوه

طرز تهیه قهوه ویتنامی با فین

قهوه ویتنامی به دلیل داشتن طعم خاص یکی از مشهورترین قهوه‌ها در جهان محسوب می‌شود.

به جرات می‌توان گفت یکی از دلایلی که قهوه ویتنام را به یکی از مطرح ترین قهوه‌ها در دنیا تبدیل کرده است نحوه‌ی دم کردن و مصرف آن است.

اگرچه این نوع قهوه (روبوستا) بسیار تلخ است اما با توجه به خاصیت‌های فراوانی که دارد توصیه می‌کنیم برای یک بار هم که شده این نوع قهوه را نوش جان کنید.

در ادامه با خانه قهوه همراه باشید.

طرز تهیه قهوه ویتنامی

در این اموزش قصد داریم طرز تهیه قهوه سرد ویتنامی را با دستگاه فین برایتان آماده کرده ایم که طعم خاصی دارد.

مواد لازم

  • 3 قاشق غذاخوری قهوه ویتنامی
  • 1 الی 3 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده( شیر همراه با عسل)
  • آب جوش( به مقدار نیاز )
  • 5 تکه یخ

ابتدا فنجان مورد نظر را با آب گرم می‌کنیم، سپس ا الی 3 قاشق غذا خوری ( 30 گرم ) شیر تغلیظ شده را به فنجان‌مان اضافه می‌کنیم.

قهوه سرد ویتنامی 1

سپس قهوه ساز( فین) را روی فنجان قرار می‌دهیم و حدود 30 گرم قهوه به آن اضافه می‌کنیم. سعی کنید قهوه در فیلتر کاملا صاف شود (با کمی تکان دادن فیلتر قهوه‌ها صاف می‌شوند).

قهوه سرد ویتنامی 2

در ادامه باید درب فلزی را که مانع از بالا آمدن قهوه می‌شود ، درون فیلتر قرار دهید (درب فلزی را طوری قرار دهید که مانع از فشرده شدن قهوه شود).

حالا وقت آن رسیده است که آب داغ را به فیلتر اضافه کنیم، ابتدا 10 گرم آب( دمای حدود 90 درجه ) را داخل فیلتر می‌ریزیم تا قهوه‌ها کمی خیس شوند. بعد از 10 ثانیه 100 گرم آب را به قهوه ساز اضافه میکنیم و سپس درب اصلی را روی فیلتر قرار میدهیم و منتظر می‌مانیم تا قهوه کاملا آماده شود .

قهوه سرد ویتنامی 3

بعد از 10 دقیقه قهوه شما آماده است و میتوانید با اضافه کردن چند تکه یخ و هم زدن آن قهوه را نوش جان کنید.

همچنین بخوانید ...  9 روش تهیه قهوه بدون دستگاه قهوه ساز
قهوه سرد ویتنامی 4

در واقع قهوه ویتنامی یک نوع روش دم آوری قهوه است که با قهوه های کشت شده در سایر کشورها هم قابل دم آوریه . اما توصیه می کنیم از قهوه نوع روبوستا استفاده کنید تا طعم تلخ خاص این قهوه رو ازش بگیرید.

منبع: ورک آف لایف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *