نوشیدنی ها

طرز تهیه قهوه پور اور با دستگاه های جدید

امروز ما روی فرایند فیزیکی و شیمیایی قهوه با یکی از ساده ترین روش ها تمرکز می کنیم. قهوه پور اور با قهوه تازه، فیلتر، و نگهدارنده فیلتر شروع میشه، که اغلب این روش و قطره چکانی نامگذاری کردند.

تمام روشهای تولید قهوه شامل سه مرحله کلی مشابه : خیساندن، انحلال و انتشار.

هر مرحله با بقیه مرتبطه و هرکدوم تاثیر زیادی در تولید قهوه داره.قهوه‌ پور اُور برخلاف بعضی از روش‌های دیگه به طور مداوم مایع اطراف قهوه رو با آب تازه پر میکنه و همین مسئله باعث میشه قهوه طعم و مزه خودش حفظ کنه.

کیفیت دانه قهوه و خیساندن دو عامل مهم برای تهیه قهوه پور اور که باعث میشه کیفیت قهوه بالا بره.

تهیه قهوه پور اور

لوازم مورد نیاز:

اگه کمی در وبسایت ها جستجو کنین می‌تونید اطلاعاتی درباره روش تولید قهوه پور اور به‌دست بیارین اما این روش شاید یکی از بهترین روش‌ها در تولید قهوه پور اُور باشه به طوری که خیلی از کافی شاپ‌ها از این روش برای تولید قهوه پور اور استفاده میکنن.

روش تولید هم به این صورت که به ازای یک گرم قهوه 16 میلی‌لیتر آب استفاده بشه.

طرز تهیه قهوه پور اور

  • حداقل 600 لیتر آب بجوشونید.
  • 30 گرم قهوه (3 قاشق غذاخوری) به اندازه نمک دریایی آسیاب کنید، 23گرم قهوه برای هر 350 گرم آب (یا به ازای هر 16 میلی‌لیتر آب 1 گرم قهوه) استفاده بشه.
  • فیلتر کاغذ رو با آب کافی به اندازه کافی مرطوب کنید تا اون رو اشباع کنه. این باعث کاهش هرگونه “طعم کاغذی” در قهوه شما می‌شه. و قهوه پور اور خوش طعم تری خواهید داشت
  • قهوه‌ی آسیاب شده رو روی فیلتر یا صافی بریزید و به آرامی تکان بدید تا مرتب بشه و سطح صافی ایجاد بشه.
  • فقط کافیه آب رو تا حد پوشاندن روی قهوه اضافه کنید تا نوشیدنی آماده بشه. سپس 45 ثانیه صبر کنید. این کار باعث مییشه قهوه طعم خودشو حفظ کنه.
  • بعد از گذشت حدودا 45 ثانیه، آب باقی مانده رو روی قهوه (به صورت مارپیچی) بریزین. اما آب جوش باید بیشتر در دایره مرکزی متمرکز بشه و گاهی اوقات هم نزدیک لبه ها بریزین تا فیلتر مرطوب بمونه. برای دور اول حدود 200 میلی‌لیتر کافیه.
  • آب‌رو به اندازه کافی آهسته بریزین، و اجازه بدین که با همان سرعت از صافی عبور کنه، این کار باعث میشه طعم مطلوب و ایده‌آلی داشته باشید با این حال، اجازه ندهید که قهوه پور اور کاملا خشک بشه. زمان ریختن کل آب باید 3.5 دقیقه طول بکشه.
  • نکته: قبل از ریختن قهوه فنجان رو با آب گرم کنید.
  • پس از دم کردن، صافی رو بردارید و از قهوه لذت ببرید.
همچنین بخوانید ...  کاسکارا (cascara) : گیلاس قهوه و روش های تولید و دم آوری آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *