دانستنی های قهوهدم آوری قهوه

آیس کافی ( Ice Coffee ) : آموزش تهیه آیس کافی به روش مدرن

ازاین به بعد هر وقت هوس آیس کافی کردید دیگه نیازی نیست به کافی شاپ برید. با روشی که براتون توضیح می دم می تونید تو یه روز گرم تو خونه استراحت کنید و از نوشیدن آیس کافی که به دست خودتون تهیه شده لذت ببرید. با خانه قهوه همراه باشید.

طرز تهیه آیس کافی به روش مدرن

در بهار و تابستان معمولا آبمیوه های خنک مورد توجه قرار می گیره ، اما کسانی که علاقه مند به قهوه هستند و در پاییز و زمستان اسپرسو می نوشیدند. باید کافئین روزانه خود را به نوعی دریافت نمایند.

به این دلیل که ممکن است نوشیدنی قهوه گرم دم در تابستان شما رو اذیت کنه ، آیس کافی می تونه انتخاب خوبی باشه.

آیس کافی هم تشنگی رو بر طرف می کنه ، هم کافئین مورد نیاز روزتون رو تامین می کنه و هم بدنتون رو خنک می کنه تا بتونید تو همای گرم تابستان دووم بیارید.

برای تهیه بهترین آیس کافی باید سفری به شرق داشته باشید و از دستورالعمل های ژاپنی ها بهره مند بشید.

بهترین نوع آیس کافی

در روش ژاپنی گرایش به سمت نوت های میوه ای و خیلی لایت هست. بنابراین پیشنهاد می کنم از قهوه آفریقا مثل یرگاچف (Yirgacheffe) و کنیا استفاده کنید.

قهوه ی یرگاچف چون طعم های میوه ای و شکلاتی داره برای آیس کافی بسیار مناسبه.

دان قهوه برای آیس کافی

همچنین می تونید از قهوه لایت رست آمریکای لاتین مثل هندوراس یا قهوه گواتمالا استفادده کنید.

نحوه ی آسیاب قهوه برای آیس کافی

قهوه ی آسیاب برای آیس کافی

در مورد سایز آسیاب قهوه باید بگم که با توجه به روش ها مختلف سایز آسیاب هم فرق می کنه.

  • پور اور (Pour Over): درجه آسیاب متوسط
  • کمکس (Chemex): درجه آسیاب متوسط-درشت
  • ائروپرس (Aeropress):درجه ی آسیاب نرم
  • فرنچ پرس (French Press): درجه آسیاب درشت
  • کلد برو (Cold Brew): درجه ی آسیاب درشت
همچنین بخوانید ...  منظور از قهوه اسپشیالیتی چیست؟

بهترین قهوه برای آیس کافی

متناسب با روشی که برای تهیه ی آیس کافی استفاده میشه باید دانه قهوه مناسبی انتخاب کنید.

قهوه ی یرگاچف Volcanica Ethiopian Yirgacheffe

قهوه ی بسته ای خارجی

من گزینه قهوه اتیوپی یرگاچف از برند ولکانیکا (Volcanica) رو پیشنهاد می کنم. این قهوه ی مدیوم رست برای آیس کافی بخصوص کلد برو مناسبه. این قهوه دارای نت های شراب و میوه ای هست و بادی (body) بالایی داره.

قهوه ی کاستاریکا Café Britt Costa Rican Tres Rios

قهوه کاستاریکا برای آیس کافی

این قهوه یک قهوه ی مدیوم رست از برند Café Britt است. اگه از این قهوه در آیس کافی استفاده می کنید. طعم های عسل، آجیل و مرکبات رو تجربه خواهید کرد. علاوه بر این اسیدیته این قهوه بسیار پایینه و برای کسانی که نسبت به اسیدیته بالا حساسیت دارند مناسبه.

قهوه ی مدیوم رست Farmer’s Market Jo

بهترین قهوه برای آیس کافی

این قهوه مدیوم رست هست و طعم آجیلی گردو، شکلات تلخ و عسل وحشی داره. و نوشیدن آیس کافی ice coffee اون حس طراوت و تازگی بهتون میده.

یک راه حل سریع برای تهیه ی آیس کافی

ما برای هر اونس آب 1.8-2 گرم قهوه استفاده می کنیم. دستورالعملی که ارائه می شه برای 17 اونس (500 گرم) آیس کافی هست.

مواد مورد نیاز

  • 30 گرم قهوه ی تازه رست
  • ترازو
  • آسیاب
  • قهوه ساز دستی v60 (Pour over brewer)
  • فیلتر مناسب
  • کتری
  • آب گرم (195-200 فارنهایت) و یخ : از 335 گرم آب گرم و 165 گرم یخ استفاده می کنیم.
  • زمان سنج

هنگام استفاده از Chemex از درجه آسیاب درشت تر استفاده کنید.

مقدار یخ باید تقریبا 1/3 حجم مایع باشه. برای مثال برای مقدار 24 اونس، از 8 اونس یخ و 16 اونس آب گرم استفاده می کنیم.

هیچوقت دریپر (dripper) رو بیش از نصف با قهوه پر نکنید. در غیر این صورت میزان تماس بین قهوه و آب مناسب نخواهد بود.

مدت زمان دم آوری نباید بیشتر از 3 دقیقه طول بکشد.

همچنین بخوانید ...  قهوه هندوراس : ویژگی‌ ها و تاریخچه قهوه در هندوراس
روش های دم آوری آیس کافی

دم آوری آیس کافی

  • 335 گرم آب رو بجوشونید و بذارید کمی خنک بشه
  • لبه های فیلتر کاغدی رو خیس کنید و داخل دریپر (dripper) قرار بدید.
  • فیلتر رو شستشو بدید تا طعم کاغذ از اون خارج بشه و آبی که برای شستشو استفاده کردید رو دور بریزید.
  • دانه قهوه رو به اندازه متوسط-ریز آسیاب کنید.
  • قهوه ی آسیاب شده رو روی فیلتر بریزید و خوب تکان بدید تا سطح صافی ایجاد بشه.
  • تایمر رو روشن کنید و به آرامی آب گرم رو روی قهوه بریزید تا کم کم خیس بشه و گازهای موجود در قهوه ازش خارج بشه.
  • برای خارج شدن گازها باید ریزش آب در مرکز و به صورت دایره ای باشه. به مدت 45 ثانیه این کار رو انجام بدید تا گاز قهوه خارج بشه.
  • سطح مایع درون دریپر رو بین 1/2 و 3/4 پر نگه دارید. از ریختن آب بر روی لبه های بستر قهوه اجتناب کنید.
  • مدت زمان دم آوری باید 2 دقیقه و 30 ثانیه باشه بنابراین با کند کردن یا سرعت بخشیدن به ریزش آب باید زمان رو مدیریت کنید.
  • 165 گرم یخ داخل سرور بریزید. و قهوه ی عصاره گیری شده رو بهش اضافه کنید
  • برای اطمینان از ذوب شدن یخ، سرور رو بچرخونید.
  • آیس کافی شما آماده است. می تونید بنوشید و لذت ببرید.

منبع tiny is.gd

انواع آیس کافی ها , طرز تهیه آیس کافی سریع , طرز تهیه آیس کافی خانگی , طرز تهیه آیس کافی با نسکافه , طرز تهیه آیس کافی رژیمی , طرز تهیه آیس کافی با اسپرسو , طرز تهیه آیس کافی با قهوه فوری , طرز تهیه آیس کافی بدون شیر , طرز تهیه آیس کافی , طرز تهیه آیس کافی با نسکافه , طرز تهیه آیس کافی با قهوه فوری , آیس موکا , آیس کافی چیست , طرز تهیه ویپد کافی , طرز تهیه آیس کافی خانگی , چگونه آیس کافی درست کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن