دانستنی های قهوه

پاپسیکل چیست و در کدام کشور ابداع شد

پاپسیکل یک نوع بستنی یخی است که معمولا در کشور های قاره آمریکای شمالی یعنی آمریکا و کانادا مورد استفاده قرار می گیرد.

این بستنی یخی در کشور های دیگر جهان نیز صادر شده است و با نام های مختلف شناخته می شود اما نام اصلی آن پاپسیکل می باشد.

پاپسیکیل از نظر ظاهری کمی مشابه آلاسکا های قدیمی ما هست که در کوچه ها فروخته می شود.

پاپسیکل چیست و چه تاریخچه ای دارد ؟

بستنی یخی که ابتدا در سال 1923 توسط آقای ایریسون در کشور آمریکا درست شد کم کم مشهور شد و به نام خودش شناخته می شد.

اما پس از چند سال یک شرکت بزرگ به نام پاپسیکل از این ابداع آقای ایریسون خوشش آمد و تصمیم به تولید انبوه آن گرفت و حق امتیاز این بستنی یخی را از ایشان خریداری نمود و با برند پاپسیکل این بستنی یخی شهرت جهانی پیدا کرد.

اگرچه خود آقای ایریسون این اختراع را تصادفی انجام داده بود ولی توانست با فروش حق امتیاز آن ثروت مناسبی برای خود اندوخته نمایید.

امروز انواع مختلفی از این بستنی یخی تولید می شود که هر کس با توجه به سلیقه خود از مواد مختلفی استفاده می کند ، در زیر مراحل تهیه پاپسیکل شکلاتی را برایتان آماده کرده ایم که امیدواریم لذت ببرید.

طرز تهیه پاپسیکل شکلاتی

مواد لازم 300 گرم شکلات تخته ای ، کیک اسنجی و دو قاشق روغن می باشد که برای قالبگیری نیز قالب آلاسکا نیاز دارد.

ابتدا شکلات تخته ای را به شکل قاشق ذوب می کنیم. برای زیباتر شدن کار می توانید از شکلات رنگی با طعم های مختلف استفاده کنید. از آنجا که طعم شیرین شکلات رنگی را دوست ندارم ، از شکلات تیره و ساده استفاده کردم.

بعد از ذوب شدن شکلات ، یک تا دو قاشق غذاخوری روغن پخت و پز به آن اضافه کنید تا نرمتر شود. چند قطعه شکلات را در قالب ریخته و آن را به صورت دایره ای که تمام قالب را در یک لایه نازک می پوشاند حلقه کنید و بستنی به خوبی بچسبد. ما آن را داخل قالب قرار می دهیم. (من از سیخ چوبی استفاده کردم چون چوب نداشتم) سپس قالب را داخل یخچال قرار دهید تا بتواند شکلات خود را بدست آورد.

همچنین بخوانید ...  نحوه استفاده از چرخه طعمی قهوه ( flavor wheel ) در 8 مرحله

سپس قالب ، کیک اسفنجی را که قبلاً به شکل قالب درست کردیم بیرون آورده و داخل قالب قرار دهید. برای تنوع ، می توانید کیکی را که در قالب قرار داده ایم سوراخ کنید و سس شکلات یا مقداری کیک به آن اضافه کنید. با پودر و خامه صبحانه مخلوط کنید و داخل قالب ها بریزید.

در آخر ، شکلات ذوب شده ما را دوباره روی کیک بپوشانید و آن را در یخچال نگه دارید تا عقب برود. در آخر ، همانطور که شکلات خود را می گیرد ، به راحتی از قالب جدا شده و در ظرف قرار داده و تزئین می شود. برای تزئین می توانید از شکلات ذوب شده رنگی نیز استفاده کنید. من از پودر پسته و گردو استفاده کردم چون در دسترسم نبود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *