طرز تهیه قهوه آمریکانو Americano با شیوه مدرن
در این مطلب از سایت خانه قهوه قصد داریم تا بهترین روش طرز تهیه آمریکانو Americano را آموزش بدیم تا خودتان در خانه بتوانید این قهوه جذاب و خوش طعم را تهیه کنید.
نوشیدنی آمریکانو یا کافه امریکانو در واقع همان اسپرسو رقیق شده با آب داغ است. پس با این تفاسیر باید آسون باشه ، با ادامه آموزش همراه خانه قهوه بمونید تا به صورت اصولی کافه آمریکانو رو یاد بگیرید.
آمریکانو چیست
همانطور که در بالا اشاره کردم آمریکانو یکی از مشتقات قهوه اسپرسو می باشد که با آب جوش رقیق شده باشد ، این نوع قهوه توسط آمریکایی های ساکن ایتالیا بوجود آمد ، زیرا آمریکایی ها اسپرسو تلخ را دوست نداشتند.
چطور آمریکانو درست کنیم؟
تهیه آمریکانو هم مانند نوشیدنی های دیگه به چند ابزار ضروری نیاز داره که باید در دسترستون باشه که در زیر لوازم مورد نیازتون رو معرفی کردیم.
- دستگاه اسپرسو
- دان قهوه ی مناسب برای اسپرسو – شما می تونید با دان قهوه غیر اسپرسو هم این نوشیدنی رو تهیه کنید اما طعم واقعی آمریکانو را نخواهید چشید. پس پیشنهاد می کنم توصیه ها را مو به مو اجرا کنید.
- ترازو – چون دقت در این کار از اهمیت بالایی برخوردار است
- آسیاب – بسیار مهم است که درست قبل از تهیه امریکانو، قهوه را آسیاب کنید.
- آب داغ یا آب با دمای نزدیک به جوش
تهیه دان قهوه مناسب و با کیفیت برای تهیه آمریکانو
برای تهیه ی یک آمریکانو خوب به دان اسپرسو خوب نیاز دارید. با اضافه کردن آب به اسپرسو نقایص دان قهوه نمایان تر و به عبارتی تشدید می شود. پس بهتر است از دانه قهوه ای استفاده کنید که متناسب با ذائقه شماست.
به طور کلی قهوه ای که برای آمریکانو استفاده می شود بادی بالا و طعم مشخصی دارد. اما قهوه هایی هم وجود دارند که اسپرسو خوش طعم و متناسب با ان آمریکانو بهتری می دهند.
ترازو یا اسکیل
ترازو برای اندازه گیری مقدار دانه ی قهوه مورد نیاز است. بیشتر افراد امریکانو را با دو شات اسپرسو درست می کنند. زیرا آمریکانو تهیه شده با اسپرسو سینگل بسیار کم مزه خواهد بود. بنابراین 14 تا 16 گرم قهوه احتیاج دارید، که حتما باید با ترازو اندازه گیری شود.
آسیاب کردن قهوه
اگر اسپرسو خوبی تهیه کنید قطعا می توانید در مرحله بعد آمریکانوی خوش طعمی داشته باشید. برای تهیه یک اسپرسو عالی نیز نیاز به دستگاه آسیاب مناسب است.
تمپ کردن
امروزه دستگاه هایی برای تمپ خودکار قهوه ی داخل پرتافیلتر ساخته شده اند که کار را دقیق و آسان کرده اند. اگر به شیوه سنتی و با دست می خواهید کار تمپینگ را انجام دهید. دست به کار شوید ابتدا با یک انگشت سطح صافی روی قهوه ایجاد کنید و سپس نیروی یکنواختی (13.5 کیلوگرم) به تمپر وارد کنید. و پرتافیلتر را در دستگاه قرار دهید.
(هدف از تمپ کردن قهوه فشرده سازی قهوه است)
عصاره گیری قهوه آمریکانو و تهیه ی اسپرسو
برای تهیه اسپرسو می توانید از دستگاه موکاپات یا اسپرسو ساز استفاده کنید.( که به طور کامل در یک مقاله طرز تهی آن ها را بیان کردیم.) دو شات اسپرسو برای تهیه آمریکانو نیاز دارید.
آماده کردن آب داغ برای امریکانو
سوالی که همیشه برای تهیه ی آمریکانو مطرح می باشد این است که آب داغ چه آبی ست و چقدر باید آب مورد استفاده گرم باشد؟ خیلی گرم یا سرد بودن آب باعث می شود که مزه ی امریکانو کاملا تغییر کند. برای اینکه معیار مشخصی داشته باشید دمای 160 تا 170 درجه فارنهایت را پیشنهاد می کنم. برای گرم کردن آب می توانید از کتری یا پیچر و نازل بخار استفاده کنید.
ریختن اسپرسو داخل آب
اگر چه نسبت آب به اسپرسو کاملا شخصی و سلیقه ایست. اما توصیه می شود که یک واحد اسپرسو با دو واحد آب ترکیب شود.
بهتر است به جای ریختن آب در اسپرسو، اسپرسو را داخل آب بریزید. در این صورت طعم و مزه و کریمای بهتری خواهید داشت.
اضافه کردن شکر و خامه به آمریکانو خیلی رایج نیست اما شما می توانید با سلیقه خودتون از این نوشیدنی لذت ببرید. اگه دوست داشته باشید می تونید وارد قسمت نوشیدنی های سایت شده و در آن جا آموزش تهیه انواع نوشیدنی های کافی شاپ ، همچون ، موکا ، آفوگاتو ، ماکیاتو ، کاپوچینو و … را ببینید
منبع .homegrounds