نوشیدنی ها

طرز تهیه قهوه آمریکانو با شیوه مدرن

نوشیدنی آمریکانو یا کافه امریکانو در واقع همان اسپرسو رقیق شده با آب داغ است. پس با این تفاسیر باید آسون باشه ، با ادامه آموزش همراه خانه قهوه بمونید تا به صورت اصولی کافه آمریکانو رو یاد بگیرید.

چطور آمریکانو درست کنیم؟

چطور آمریکانو درست کنیم

تهیه آمریکانو هم مانند نوشیدنی های دیگه به چند ابزار ضروری نیاز داره که باید در دسترستون باشه که در زیر لوازم مورد نیازتون رو معرفی کردیم.

  • دستگاه اسپرسو
  • دان قهوه ی مناسب برای اسپرسو – شما می تونید با دان قهوه غیر اسپرسو هم این نوشیدنی رو تهیه کنید اما طعم واقعی آمریکانو را نخواهید چشید. پس پیشنهاد می کنم توصیه ها را مو به مو اجرا کنید.
  • ترازو – چون دقت در این کار از اهمیت بالایی برخوردار است
  • آسیاب – بسیار مهم است که درست قبل از تهیه امریکانو، قهوه را آسیاب کنید.
  • آب داغ یا آب با دمای نزدیک به جوش

مرحله اول : تهیه دان قهوه مناسب و با کیفیت برای تهیه آمریکانو

دان قهوه

برای تهیه ی یک آمریکانو خوب به دان اسپرسو خوب نیاز دارید. با اضافه کردن آب به اسپرسو نقایص دان قهوه نمایان تر و به عبارتی تشدید می شود. پس بهتر است از دانه قهوه ای استفاده کنید که متناسب با ذائقه شماست.

به طور کلی قهوه ای که برای آمریکانو استفاده می شود بادی بالا و طعم مشخصی دارد. اما قهوه هایی هم وجود دارند که اسپرسو خوش طعم و متناسب با ان آمریکانو بهتری می دهند.

مرحله دوم: ترازو یا اسکیل

اسکیل اندازه گیری قهوه

ترازو برای اندازه گیری مقدار دانه ی قهوه مورد نیاز است. بیشتر افراد امریکانو را با دو شات اسپرسو درست می کنند. زیرا آمریکانو تهیه شده با اسپرسو سینگل بسیار کم مزه خواهد بود. بنابراین 14 تا 16 گرم قهوه احتیاج دارید، که حتما باید با ترازو اندازه گیری شود.

همچنین بخوانید ...  نحوه درست کردن قهوه در خانه

مرحله سوم: آسیاب کردن قهوه

دستگاه آسیاب قهوه

اگر اسپرسو خوبی تهیه کنید قطعا می توانید در مرحله بعد آمریکانوی خوش طعمی داشته باشید. برای تهیه یک اسپرسو عالی نیز نیاز به دستگاه آسیاب مناسب است.

مرحله چهار: تمپ کردن

تمپ قهوه

امروزه دستگاه هایی برای تمپ خودکار قهوه ی داخل پرتافیلتر ساخته شده اند که کار را دقیق و آسان کرده اند. اگر به شیوه سنتی و با دست می خواهید کار تمپینگ را انجام دهید. دست به کار شوید ابتدا با یک انگشت سطح صافی روی قهوه ایجاد کنید و سپس نیروی یکنواختی (13.5 کیلوگرم) به تمپر وارد کنید. و پرتافیلتر را در دستگاه قرار دهید.

(هدف از تمپ کردن قهوه فشرده سازی قهوه است)

مرحله پنج: عصاره گیری قهوه آمریکانو و تهیه ی اسپرسو

عصاره گیری قهوه آمریکانو

برای تهیه اسپرسو می توانید از دستگاه موکاپات یا اسپرسو ساز استفاده کنید.( که به طور کامل در یک مقاله طرز تهی آن ها را بیان کردیم.) دو شات اسپرسو برای تهیه آمریکانو نیاز دارید.

مرحله شش: آماده کردن آب داغ

آماده کردن آب داغ

سوالی که همیشه برای تهیه ی آمریکانو مطرح می باشد این است که آب داغ چه آبی ست و چقدر باید آب مورد استفاده گرم باشد؟ خیلی گرم یا سرد بودن آب باعث می شود که مزه ی امریکانو کاملا تغییر کند. برای اینکه معیار مشخصی داشته باشید دمای 160 تا 170 درجه فارنهایت را پیشنهاد می کنم. برای گرم کردن آب می توانید از کتری یا پیچر و نازل بخار استفاده کنید.

مرحله آخر: ریختن اسپرسو داخل آب

ریختن اسپرسو داخل آب

اگر چه نسبت آب به اسپرسو کاملا شخصی و سلیقه ایست. اما توصیه می شود که یک واحد اسپرسو با دو واحد آب ترکیب شود.

بهتر است به جای ریختن آب در اسپرسو، اسپرسو را داخل آب بریزید. در این صورت طعم و مزه و کریمای بهتری خواهید داشت.

اضافه کردن شکر و خامه به آمریکانو خیلی رایج نیست اما شما می توانید با سلیقه خودتون از این نوشیدنی لذت ببرید. اگه دوست داشته باشید می تونید وارد قسمت نوشیدنی های سایت شده و در آن جا آموزش تهیه انواع نوشیدنی های کافی شاپ ، همچون ، موکا ، آفوگاتو ، ماکیاتو ، کاپوچینو و … را ببینید

همچنین بخوانید ...  نوشیدنی ماکیاتو : طرز تهیه و تفاوت اسپرسو و لاته ماکیاتو

منبع .homegrounds

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن