دانستنی های قهوه

قهوه هندوراس : ویژگی‌ ها و تاریخچه قهوه در هندوراس

هندوراس یک کشور کوچک و زیبا در قلب آمریکای مرکزی است. و به دلیل شرایط آب و هوایی یکی از بهترین مکان‌ها برای رشد قهوه است. این کشور در رده هفتم تولیدات قهوه قرار دارد، و یکی از بهترین نوع قهوه عربیکا در این کشور تولید میشود.

اطلاعات آماری

رتبه کشور هندوراس به عنوان صادر کننده قهوه: هفتم
سهم صادرات قهوه در بازار جهانی: چهار درصد
انواع قهوه تولیدی در این کشور: بوربن،کاتورا،تایپیکا
مناطق اصلی زیر کشت قهوه کوپن(copan)، آگالتا(alalta)، اوپالکا(opalca)، مارکالا-مونتسیلو(montecillos)، کومویاگوا( comoyagua)، ال‌پاراوسو(el paraiso)

تاریخچه قهوه هندوراس

تاریخچه قهوه در هندوراس

در اوایل قرن نوزدهم برای اولین بار کشت قهوه در این کشور انجام شد. در ابتدا به دلیل نبود وسال مناسب حمل و نقل قهوه فقط در داخل کشور به فروش می‌رسید. شرایط آب و هوایی، این کشور بیشتر همانند کشورهای گواتمالا، نیکاراگوئه و کاستاریکا است، و همین آب و هوا باعث تولید یک قهوه مرغوب می‌شود.

از اواسط سال 2000 میلادی بود که تولید قهوه در هندوراس جهش قابل توجهی داشت،همین پیشرفت در تولید قهوه و کسب درامد عالی، کشاورزان را ترغیب کرد که در سال‌های آتی تولید قهوه خود را افزایش دهند و این کشور را به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه معرفی کنند.

شرایط آب و هوایی هندوراس

هندوراس به دلیل داشتن آب و هوای مرطوب و پر باران شرایط خوبی را برای تولید قهوه ایجاد کرده است. اما همین مرطوب بودن هوا باعث ایجاد مشکل در خشک کردن دانه‌های قهوه شده است.

زمین‌های زیر کشت قهوه هندوراس

زمین‌های زیر کشت هندوراس

در کشور زمین‌های زیر کشت قهوه به شیش بخش اصلی تقسیم میشوند، که هر بخش دارای آزمایشگاه‌های مخصوص، جهت ارائه خدمات رایگان به مزرعه داران میباشند.

ایالات هندوراس ارتفاع از سطح دریا فصل برداشت گونه‌های قابل کشت
کوپن
( شمال غربی، هم مرز با گواتمالا و السالوادور)
1000-1500نوامبر – مارس بوربن – کاتورا
مارکالا-مونتسیلو(جنوب غربی) 1200-1600دسامبر-آوریل بوربن، کاتورا
اوپالکا(شمال غربی) 1100-1500نوامبر-فوریه بوربن، تایپیکا،کاتوای
آگالتا(شمال و شرق) 1300-1950دسامبر-مارس بوربن، کاتورا، تایپیکا
کومایاگوا(غرب) 1000-1500دسامبر-مارس بوربن، کاتورا، تایپیکا
ال‌پاراوسو(جنوب شرقی) 1000-1950دسامبر-مارس کاتورا

بررسی قهوه‌ هندوراس

بررسی قهوه‌ هندوراس

قهوه هندوراس نسبت به قهوه‌های گواتمالا، السالوادور و نیکاراگوئه به دلیل طعم و رایحه طرفدار بیشتری بین مردم دارد.

قهوه کوپان:

کوپن در غرب هندوراس، و هم مرز با گواتمالا قرار دارد، و به دلیل هوای مرطوبی که دارد یکی از بهترین مکان‌ها برای تولید قهوه محسوب می‌شود. این نوع قهوه به دلیل داشتن طعم و عطر شکلاتی شناخته شده است.

قهوه مونتسیلوس:

مونتسیلوس به دلیل داشتن هوای خاص و داشتن ارتفاعی زیاد این فرصت را به قهوه می‌دهد تا قهوه طعمی شیرین داشته باشد.مونتسیلوس هم مرز با سالوادورا در جنوب غربی هندوراس است.این نوع قهوه دارای رایحه‌ای میوه‌ای و خوشبو و دارای اسیدیته زیادی نسبت به دیگر قهوه‌ها است.

قهوه کومایگوا:

کومایوگا در مرکز هندوراس واقع شده است. این نوع قهوه بسیار شبیه به قهوه مونتسیلوس است، و دارای طعمی شیرین و اسیدیته بالا است.

قهوه آگالتا:

آگالتا در جنوب شرقی هندوراس واقع شده است و دارای آب وهوای گرمسیری است. این نوع قهوه دارای طعم کاراملی و رایحه‌ای شکلاتی است.

قهوه ال‌پاراوسو:

ال‌پاراوسو در جنوب هندوراس و هم مرز پاراگوئه است. این نوع قهوه دارای طعم و رایحه‌ای متعادل است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن