نوشیدنی ها

معرفی 5 دمنوش کافی‌شاپ برای قرار دادن در منو

مصرف دمنوش از سال‌های گذشته در فرهنگ و طب سنتی ما وجود داشته و تا امروز جایگاه خودشو در خونه‌ها و حتی کافی‌شاپ ها در کنار انواع نوشیدنی قهوه حفظ کرده. در این مطلب قصد داریم به معرفی چند دمنوش پرطرفدار در کافی‌شاپ‌ها بپردازیم.

تعریف کلی دمنوش

دمنوش به نوشیدنی گفته می‌شه که با استفاده از برگ، ساقه، گل، ریشه، دونه و یا سایر اجزای گیاهان دارویی تهیه می شه.

می‌تونید از گیاه تازه و یا گیاه خشک شده برای تهیه‌ی دمنوش استفاده کنید.

دمنوش های کافی شاپ

5 دمنوش کافی شاپ که خیلی طرفدار داره رو در زیر معرفی کردیم و طرز تهیه شون رو هم گفتیم.

اگر برای کافی شاپتون دم نوش پر طرفدار نیاز دارید ادامه مقاله رو با دقت بخونید. و از راهنمایی های مطلب استفاده کنید.

دمنوش ترکیب چای سبز و گل یاس

این دمنوش علاوه بر داشتن خواص دارویی مثل کاهس استرس، کاهش کلسترول و افزایش چربی‌سوزی، رایحه‌ی شگفت انگیزی داره که مشتریان زیادی رو به خودش علاقه‌مند می‌کنه.

این دمنوش کافی‌شاپ به صورت تی‌بگ و یا بسته‌بندی های ترکیب شده و آماده در بازار وجود داره و می‌تونید به راحتی ازش استفاده کنید.

دمنوش به لیمو و بادرنجبویه یا دمنوش نشاط‌ آور

این دمنوش که به دمنوش نشاط آور معروفه و برای کسانی که عاشق طعم‌های ترش هستند پیشنهاد می‌شه. با نوشیدن حتی یک جرعه از این دمنوش احساس طراوت تازگی و نشاط خواهید کرد.

تهیه این دمنوش کافی‌شاپ کار سختی نیست و با ترکیب به لیمو، بادرنجبویه و لیمو عمانی به نسبت دلخواه و با کمی آزمون و خطا بر روی نسبت ترکیبی مواد می‌تونید به نتیجه‌ی دلخواه برسید.

دمنوش زنجبیل و لیمو

دمنوش زنجبیل و لیمو

این دمنوش می‌تونه یکی از پرفروش‌های زمستون باشه. برای تهیه‌ی این دمنوش یک لیوان آّب، شکر قهوه‌ای و مقداری زنجبیل رنده شده رو بذارید 20 دقیقه بجوشه.

سپس از روی حرارت بردارید و از چای کیسه‌ای سیاه برای رنگ دادن به دمنوش استفاده کنید. در مرحله‌ی آخر آبلیمو و عسل رو اضافه کنید و سرو کنید.

همچنین بخوانید ...  آموزش گام به گام طرز تهیه اسپرسو با دستگاه اسپرسو ساز

دمنوش بهارنارنج

البته اینو بگم که من شربت بهار نارنج خنک رو به دمنوش ترجیح می‌دم. شاید شما هم با من هم عقیده باشید. اما هستند افرادی که نوشیدنی گرم رو ترجیح می‌دن.

برای تهیه‌ی این دمنوش کافیه یک قاشق بهارنارنج خشک شده رو داخل قوری چینی بریزید و یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید.

و بذارید 15 دقیقه دم بکشه. دمنوش بهارنارج رو با نبات یا کشمش می‌تونید سرو کنید.

دمنوش‌های میوه‌ای

من به شخصه عاشق این نوع دمنوش‌ها هستم مخصوصا انواع ترش اون مثل کیوی و آلبالو که حس تازگی بهم می‌دن.

به نظرم وقتشه که کمی تنوع تو منوهاتون داشته باشین. و دمنوش‌های میوه‌ای رو حتما به منوی دمنوش کافی‌شاپ اضافه کنید.

  • دمنوش فوق العاده‌ی سیب: طرز تهیه ئمنوش سیب خیلی ساده است کافیه سیب رنده شده، چوب دارچین و مقداری هل سبز آسیاب شده رو داخل قوری بریزید و آب جوش رو بهش اضافه کنید. حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدید. در پایان دو قاشق غذا خوری عسل بهش اضافه کنید و میل کنید.
  • دمنوش آلبالو و سیب: پنج تکه سیب رو به همراه پونزده عدد آلبالو و مقداری چوب دارچین آسیاب شده داخل قوری بریزید. آب جوش رو اضافه کنید. 10 دقیقه دم کنید.
  • دمنوش کیوی: به نظر من دمنوش کیوی با میوه‌ی تازه مزه‌ی بهتری داره. اما در صورتی که میوه تازه در دسترس نیست می‌تونید از میوه‌ی خشک شده استفاده کنید. پوست میوه رو بگیرید و میوه رو به تکه های کوچک تقسیم کنید. و به همراه یک قاشق چای سبز و مقداری چوب دارچین داخل قوری بریزید. آب جوش رو بهش اضافه کنید و 10 دقیقه دم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *