نوشیدنی ها

تمرین لاته آرت در خانه

قهوه علاوه بر یک نوشیدنی انرژی بخش می تونه یه هنر فوق العاده باشه. می تونید قهوه رو به یه روش علمی دقیق تهیه کنید و در پایان با طراحی زیبای فنجون قهوه شاهد تلفیق علم و هنر باشید. شاید به نظر خیلیا لاته آرت کار سخت و دشوار و غیر قابل دستیابی باشه. اما اینطور نیست. فقط با کمی تمرین می تونید طرح های زیبایی روی لاته خلق کنید و از بازی با قهوه لذت ببرید. پس با ما همراه باشید تا کمی عشق تو فنجون قهوه بریزیم و لاته آرت تمرین کنیم. لازم نیست حتما باریستای حرفا ای باشید این کارو می تونید حتی تو خونه هم انجام بدید. با خانه قهوه همراه باشید.

لاته آرت چیست؟

لاته آرت ترکیبی از میکروفوم و یک شات اسپرسو هست. برای تهیه لاته آرت باید میکروفوم رو روی اسپرسو بریزید تا طرح مشخصی بوجود بیاد. یا روی بالایی فوم طراحی کنید. با این روش می تونید شاهد شناور شدن گلها و حیوونا توی فنجون قهوه تون باشید.

تاریخچه لاته آرت

این هنر زیبا تاریخچه طولانی داره. با معرفی اسپرسو و میکروفوم در کشورهای مختلف به طور جداگانه توسعه یافت. و در دهه 1980 و 1990 در ایالات متحده شهرت یافت. حتی برخی اعتقاد دارند که این هنر پیشتر در ایتالیا مرسوم بوده.

لاته آرت در منزل

دلیل جذابیت هنر “لاته آرت”

دلیل جذابیت لاته آرت زیبایی و مختصر بودنشه. آرت در دو مولفه خلاصه می شه. کریما و میکروفوم که هر دو کلوئبد هستند. کریما امولسیونی از روغن قهوه و قهوه دم شده است. در حالی که میکروفوم ترکیب شیر و هواست. از اونجایی که هیچکدوم از این کلودئید ها پایدار نیستند. هر دو در مدت زمان کوتاهی به میزان قابل توجهی کاهش می یابند . در نتیجه آرت میتونه خیلی سریع از بین بره.

همچنین بخوانید ...  طرز تهیه قهوه پور اور با دستگاه های جدید

(به کف بالای اسپرسو کریما گفته میشه).

نحوه درست کردن لاته آرت در منزل

اگه می خواید روزی یه عکس از لاته طراحی شده تو اینستاگرامتون بذارید و دوستاتونو تحت تاثیر قرار بدید و از طرفی نمی خواید پول زیادی صرف رفتن به کافی شاپ کنید. وقتشه که با ما همراه بشید و آرت لاته رو یاد بگیرید و پولتونو پس انداز کنید.

چیزهایی که نیاز دارید

  • اسپرسو ساز
  • کف ساز شیر
  • پیچر
  • فنجون
  • شیر
  • دانه های قهوه عالی

دستورالعمل تهیه لاته آرت

  • ابتدا باید یک اسپرسو تهیه کنید
  • در مرحله بعد باید شیر را تا دمای 140 تا 160 درجه فارنهایت (60 تا 71 درجه سانتی گراد) گرم کنید. اگر از ماکروویو استفاده می کنید می تونید در عرض 30 ثانیه شیر رو گرم کنید و به دمای مورد نظر برسید.
  • شیر گرم شده را داخل پیچر بریزید.
  • برای فوم دادن به شیر، سر کف ساز (frother) را به کف پیچر نزدیک کنید و ضربه بزنید.
  • با پیچر روی کانتر ضربه بزنید و شیر رو به آرومی بچرخونید تا حباب های بزرگ از بین برن.
  • پس از ریختن اسپرسو داخل فنجون، شروع به ریختن شیر از پیچر به فنجون کنید.
  • ابتدا با ارتفاع زیاد شیر رو بریزید و فنجون رو کج بگیرید.(تقریبا با زاویه 45 درجه). و جریان باریکی از شیر رو به مرکز فنجون بریزید.
  • وقتی که تقریبا 80 % فنجون پر شد پیچر رو پایین تر بگیرید.
  • پیچر رو به جلو و عقب بکشید تا شیر شروع به تولید امواج کنه.
  • در نهایت به آرومی پیچر رو به سمت خودتون کج کنید. و از مرکز قلب به جلو بکشید.
طرز تهیه لاته آرت

نکاتی درباره لاته آرت که حتما باید رعایت بشه

اگه شیر رو با ماکروویو گرم می کنید شیر رو 30 ثانیه حرارت بدید تا به دمای مطلوب برسید.

پیچر رو قبل از استفاده در یخچال نگه دارید. این کار بافت بهتری به فوم شیر میده

همچنین بخوانید ...  فلت وایت اسپرسو و روش آماده سازی آن

ویدئو های زیادی درباره آرت لاته تماشا کنید و دستورالعمل ها و تمرین هارو دنبال کنید تا به نتیجه برسید.

مهم ترین نکته اینکه بعد از تمرین زیاد با استفاده از خلاقیت خودتون طرح های بیشتری ارائه بدید

منبع grosche.ca

‫4 نظرها

  1. مرسی از راهنمایی خوبتون 😊😃😊😃😃😃
    میترسیدم واسه اینکه نتونم آرت خوب بزنم ،راهنمایی تون عالی بود .

  2. سلام
    میخواستم دلیل بخار دادن شیر رو بدونم. اگه شیر فوم دار نشه و بخار نبینه نمیشه لاته ارت درست کرد؟؟
    ممنون

    1. برای لاته آرت نیاز هست که شیر فوم گیری بشه تا قوام بیشتری پیدا کنه و طرحی که روش انجام میشه خوش حالت بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن