دانستنی های قهوه

قهوه مکزیک : ویژگی ها و تاریخچه قهوه در کشور مکزیک

قهوه مکزیک یکی از مهمترین محصولات کشاورزی این کشور می باشد که هر ساله سود فراوانی را از صادرات این محصول به جیب می زنند. قهوه‌ی مکزیک به علت ویژگی‌های خاصی که دارد، قیمت بالایی نسبت به قهوه‌ی سایر کشورها دارد.

در اواخر قرن هجدهم میلادی قهوه برای اولین بار به ایالت وراکروز مکزیک وارد شد. در اواخر همان قرن بسیاری از مردم با قهوه و نحوه کشت آن آشنا شدند به طوری که بسیاری از مردم این کشور شروع به کشت قهوه کردند و از اواخر همان قرن و اوایل قرن بیستم نیز صادرات قهوه‌ مکزیک شروع شد.

مکزیک یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قهوه ارگانیک در جهان محسوب می‌شود. به طوری که در سال 2000 حدود 60% تولیدات قهوه را تولید می‌کرد. در سال 2009 تولید قهوه در مکزیک حدود 152000 تن بود و مکزیک در آن سال در جایگاه هشتم تولید قهوه قرار گرفت. قهوه تولید شده در مکزیک عمدتا قهوه عربیکاست ، که به ویژه در منطقه ساحلی سوسونوسکو ، چیپاس و در نزدیکی مرز گواتمالا رشد می کند.

تولید قهوه در مکزیک

بررسی قهوه مکزیک

در سال 2016 ، این کشور بیش از 234000 تن دانه قهوه تولید کرد. این کشور عمدتا دانه‌ی عربیکا با کیفیت بالا تولید می‌کند که در مناطق ساحلی نزدیک مرز گواتمالا کشت می‌شود. در دهه 1990، بحران تولید قهوه مکزیک به وجود آمد ، زیرا توافق نامه بین المللی قهوه برچیده شد و قیمت های قهوه و سهمیه‌ی صادرات در سطح جهانی دیگر تحت کنترل نبود و منجر به عدم توانایی این کشور برای رقابت در بازار جهانی شد. این کاهش قیمت و تولید قهوه باعث از دست رفتن درآمد و بوجود آمدن مسائل و مشکلات اجتماعی در سراسر کشور مکزیک شد. اما با این حال این کشور هنوز یکی از بزرگترین کشورها در تولید قهوه به حساب می‌آید.

ویژگی قهوه مکزیک

قهوه‌های کشور مکزیک به داشتن طعم شکلاتی و عطر فوق العاده معروفند. البته ویژگی‌ها انواع قهوه به لحاظ منطقه رشد و از گونه‌ای به گونه‌ی دیگرمتفاوت خواهد بود. و هنوز هم باید متذکر شد که برای داشتن یک قهوه با طعم خوب، باید حتما از قهوه‌ی تازه استفاده کرد.

همچنین بخوانید ...  راهنمای قهوه اسپرسو و مقایسه با برند های معروف

قهوه چیپاس مکزیکی

قهوه چیپاس در ایالت جنوبی به نام چیپاس پرورش یافته و طعم ظریف و سرشار از ترشی، آن را از سایر قهوه‌ها متمایز می‌کند.این ایالت دارای آب و هوای گرم است و از شرایط رشد بسیار خوبی برای قهوه‌ها برخوردار است و می‌تواند قهوه نسبتاً مناسبی تولید کند.
آتشفشانهای موجود در این ایالت، خاک حاصلخیزی را فراهم کرده است که باعث انتقال مواد مغذی به قهوه‌ها می شود.

قهوه وراکروز

در سمت رشته کوه مرکزی مکزیک ایالت وراکروز قرار دارد، قهوه‌های این منطقه به داشتن عطر فراوان و طعم شکلاتی معروف‌اند.

قهوه اوکاساکا

قهوه‌های اوکاساکا بیشتر در دامنه‌های جنوبی رشته کوه‌های این ایالت رشد می‌کند. و به دلیل داشتن ترشی خاصی که دارن معروف شده‌اند.

سایر قهوه‌های تولیدی در مکزیک

  آتزالان (1600 متر از سطح دریا)
    کوردوبا (800 متر بالاتر از سطح دریا)
     اکاتپک (1200 متر از سطح دریا)
     میسانتلا (330 متر بالاتر از سطح دریا)
    توسلو (1200 متر از سطح دریا)
     تلاپاکویان (450 متر از سطح دریا)

اما در پایان باید بگوییم قهوه مکزیک یکی از بهترین قهوه‌ها در جهان محسوب می‌شود، و بسیاری از مردم از این نوع قهوه استفاده می‌کنند.

بهترین برندهای قهوه‌ مکزیک

در اینجا چند مورد از برندهای معروف قهوه‌ی مکزیک را معرفی می‌کنیم. امیدوارم در این لیست قهوه مورد علاقه تان را پیدا کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

کمپانی قهوه دنسینگ مون (Dancing Moon)

کمپانی قهوه دنسینگ مون
  • برشته کاری: راک یا تیره
  • طعم: نت‌های بادام زمینی، کاکائو و شکر قهوه ای
  • قهوه منطقه چاپیاس

برند قهوه اوکلند کافی ورک

برند قهوه اوکلند کافی ورک
  • برشته کاری :مدیوم یا متوسط
  • طعم: ترکیبی از نت‌های آجیل و شکلات
  • قهوه منطقه چاپیاس

قهوه لاپاروکویا

قهوه لاپاروکویا
  • منطقه وراکروز
  • برشته کاری: دارک رست
  • طعم قوی با نت های آجیلی و شکلات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *