خانه قهوه

نحوه درست کردن قهوه در خانه

قهوه در خانه

شاید برای شما هم درست کردن قهوه در خانه یکی از بهترین تفریحات باشه. همونطور که می دونید قهوه یکی از پر طرفدارترین نوشیدنی های جهان محسوب میشه، و تعداد افراد زیادی در جهان در طی روز از قهوه استفاده می کنند . تحقیقات دانشمندان نشون داده قهوه به دلیل داشتن اسید کلروژونیک باعث میشه خطر ابتلا به سرطان کبد تا 49 درصد کاهش بده، و همچنین وجود منیزیم و پتاسیم در قهوه باعث از بین بردن افسردگی و جلوگیری از پوسیدگی دندان میشه .

در سال 1660 برای اولین بار مردم انگلیس با قهوه آشنا شدن و حدودا 40 سال بعد ، اولین قهوه خانه رو در انگلیس تاسیس کردند .

انواع مختلف دم کردن قهوه

قهوه ها رو معمولا به روش خاصی که دم میشن ، میشناسن ،که ما تو این بخش چند روش دم آوری قهوه رو بهتون آموزش میدیم

1.قهوه ترک

قهوه ترک خیلی راحت اسیاب میشه ، و معمولا با قهوه جوش های معمولی آماده میشن .

قهوه ترک در بعضی از کشور ها کمی متفاوت سرو میشه، اما در ایران مقداری پودر قهوه رو به همراه اب داخل قهوه جوش میریزیم و محلول روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم تا زمانی که قهوه به نقطه جوش برسه و کفی که روی قهوه تشکیل شده شروع به بالا امدن کنه و به سمت دهانه قهوه جوش بیاد ، قهوه جوش رو از روی حرارت برمیداریم و قهوه رو سرو می کنیم . به همین راحتی

البته نکته ای که برای تهیه قهوه ترک باید مد نظر داشته باشیدد اینه که حتما باید روی حرارت ملایم آماده بشه و نباید زودتر از 5 دقیقه حاضر بشه.

دم کردن قهوه بدون قهوه جوش

اما شاید خیلی از افراد قهوه جوش ندارند ، اما خیلی راحت میشه بدون قهوه جوش قهوه دم کنیم .

  1. در روش اول باید آب ( مقدار لازم ) را روی حرارت قرار دهیم تا به نقطه جوش برسه، در مرحله بعدی مقداری قهوه رو در یک ظرف گود میریزیم، و آب جوش و به قهوه اضافه میکنیم و 3 دقیقه منتظر میمونیم تا قهوه دم بکشه ، بعد از دم کشیدن قهوه ، میتونیم مایع قهوه رو از یک صافی بگذرونیم و داخل ماگ یا لیوان سرو کنیم .
  2. در روش دوم باید مقداری اب رو داخل ظرف گود روی حرارت قرار بدهیم تا به نقطه جوش برسه، سپس حدود 2 قاشق غذا خوری قهوه رو داخل فیلتر قهوه میریزیم ( یا از هر وسیله ای که قهوه از اون عبور نکنه ) . سپس فیلتر قهوه رو باید داخل فنجان یا ماگ گذاشت و روی قهوه به مقدار لازم آب جوش اضافه میکنیم . و حدود 3 الی 4 دقیقه منتظر میمونیم تا دم بکشه و آماده سرو بشه .

2. قهوه موکا

برای تهیه ی قهوه ی موکا به اسپرسو نیاز دارید. البته می تونید از نسکافه هم استفاده کنید. برای تهیه ی نسکافه باید یک قاشق مرباخوری نسکافه رو داخل یک فنجان آب جوش حل کنید.

حالا شیر رو داخل قابلمه یا شیر جوش بریزید و حرارت بدید تا به جوش بیاد. بعد از به جوش اومدن شیر باید انقد با همزن هم بزنید تا روی شبر کف تشکیل بشه. این نوشیدنی از چند لایه تشکیل شده. در قسمت زیر فنجان سس شکلات بریزید. سپس قهوه رو اضافه کنید تا دو سوم فنجان پر بشه. بعد با قاشق مقداری کف شیر و در نهایت خامه فرم گرفته بریزید. می تونید روی خامه هم مقداری سس شکلات اضافه کنید.

3. قهوه فرانسه

دم آوری این نوع قهوه بسیار سادست و خیلی از افراد میتونن حتی بدون داشتن دستگاه، قهوه سرو کنن . ابتدا به مقدار لازم قهوه ( 1 قاشق) رو داخل توری یا صافی فلزی قوری می ریزیم. سپس اب جوش و به مقداری که فقط قهوه ها خیس بشن اضافه می کنیم. بعد از 30 ثانیه تمام اب جوش رو به صورت دورانی روی قهوه میریزیم و 4 تا 5 دقیقه منتظر میمانیم تا قهوه دم بکشد . سپس تفاله قهوه را از قوری در میاریم و قهوه رو داخل فنجان سرو میکنیم.

4. قهوه های کیسه ای

روش استفاده از قهوه های کیسه ای خیلی راحته . و فقط با قرار دادن کیسه قهوه در ماگ یا فنجان و ریختن آب جوش میشه قهوه راحتی سرو کنیم .

5. کاپوچینو

کاپوچینو

یکی دیگر از روش های تهیه قهوه در خانه آماده کردن کاپوچینو هست، برای دم کردن کاپوچینو ، ابتدا باید شیر را در شیر گرم کن بریزیم ( برای هر نفر ، دو سوم فنجان ) و کاملا داغ کنیم ولی تا حدی که بجوش نیاد . بهترین دما برای درست کردن فوم شیر بیشتر بین 60 تا 70 درجه سانتیگراد است .

در مرحله بعد همزن را باید در سطح شیر بچرخانیم تا فوم به صورت یکدست در بیاد . سپس باید قهوه اسپرسو را اماده کنیم . اگه دستگاه اسپرسو ساز ندارید میشه از اسپرسوساز موکاپ یا قهوه های فوری استفاده کنید .

حالا باید اسپرسو و شیر رو داخل فنجان بریزید. در فنجان کاپوچینو خوری باید ابتدا یک سوم از اسپرسو و سپس شیر را اضافه کنیم . و در اخر فوم را با قاشق به فنجان اضافه کنید .

امیدوارم این نوشیدنی هارو تو خونه تهیه کنید و ازش لذت ببرید.

مطالب مرتبط
شرایط نگهداری قهوه
شرایط نگهداری قهوه

عملیات نگهداری قهوه یکی از مهمترین کارها قبل از درست کردن قهوه است، به طوری که باعث میشه دما و زمان تاثیر کمتری روی قهوه داشته باشن و کیفیت، همچنان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *